Samsung The Frame är TV:n som ska misstas för en tavla

En utmaning för pedantiska kabeldragare

0

Är det en TV eller är det en tavla? Samung The Frame är en stilren lösning för dig som vill ha en TV som verkligen smälter in i hemmet.

När vi knatar förbi Samsung under årets upplaga av IFA-mässan så ser vi en snygg samling tavlor och chefsredaktör Anton får ha-begär när vi ser Samung The Frame.

The Frame har funnits ett tag på marknaden men då i 55- respektive 65-tum format men nu visar alltså Samung upp ytterligare en storlek, nämligen 43-tum. Vilket kanske är en mer vanligt förekommande tavelstorlek i de flesta hemmen.

The Frame är inte bara en TV med tavelramar utan tillverkaren har faktiskt tänkt till lite när det kommer till smarta funktioner för just ändamålet. Blandannat så erbjuder The Frame avancerade sensorer som justerar både ljusstyrkan och färgtempraturen efter rummet och omgivningen. Den kan även gå in i viloläge om sensorerna upptäcker att ingen befinner sig i rummet.

Utmaning för dig med betongväggar

Har du betogväggar hemma och funderar på en Samung The Frame så kanske du bör tänka en gång till om du inte har lust att pusta ny betong till förmån för en snygg kabeldragning. The Frame har en separat anslutningsbox som anslut till TV:n med en optiskt kabel som sköter de flesta digitala signaler. Det är smidig lösning men strömkabeln är av vanlig hederlig formfaktor. Så om du vill uppnå den kabeldragningen som The Frame nästan kräver för att fylla sitt huvudsyfte (att se ut som en tavla) så får du vara bered på att ta fram borren och kabelfiskaren.

Det är ännu lite oklart om när den nya 43-tums versionen kommer till den svenska marknaden och likaså prissättningen. Tidigare modeller ligger på ett pris norr om 20 000 kronor och vi hoppas givetvis att den lite mindre versionen också bjuder på ett mindre pris.

IFA bakom kulisserna

Fler artiklar från IFA 2017

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid