Scythe har nu lanserat ännu en udda produkt på datornmarknaden i form av USB Foot Switch. I korta ordalag är det en inmatningsenhet för din dator som styrs av dina fötter. USB-kopplade pedaler ska öka produktiviteten vid spel eller arbete.

Scythe vidhåller det faktum att vi faktiskt bara har två händer att föra oss med och satsar alltså på att lägga över extra arbete på våra fötter istället. I form a något man kunde hitta under borden på syslöjden i grundskolan ska Scythe USB Foot Switch ge ytterligare en dimension till användare som verkligen vill maximera sin potential.

Konceptet är enkelt, när händerna och fingrarna inte räcker till är det dags att ta till fötterna. Även om USB Foot Switch kan vara ett nog så effektivt verktyg för dem med begränsad rörlighet i händer och armar hoppas tillverkaren även att enheten ska locka en bredare massa.

fot2

Genom en dockningsstation kopplas pedalerna in i datorn med en ensam USB-kabel och kan sedan konfigureras enkelt direkt i Windows för att styra vilken funktion man nu vill.

Även om konceptet kan låta något långsökt har undertecknad bekanta som just använt fötter och tår, med tangentbord på golvet, för att optimera sin prestation. Då i datorspelande på hög nivå.

Pedalerna har en livslängd på 1 miljon tryck och scythe säljer paket med 1, 2 eller 3 pedaler för mostvarande 200, 280 och 320 kronor inklusive moms.

fot

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid