Belkin producerar trots allt inte bara nätverksprodukter och datortillbehör, utan också en del skal och skydd till mobiltelefoner och surfplattor. Där hittar vi en ganska kul serie och nostalgisk serie tillbehör i ett officiellt samarbete med välkända och danska Lego.

Vi på redaktionen är knappast ensamma om att ha pusslat och byggt en hel del med de klassiska plastklossarna från Lego när vi var yngre (eller kanske än idag för den delen), så det lite med glimten i ögat Belkin har inlett ett officiellt samarbete med den danska aktören och även med skotillverkaren Vans.

Lego-skalen i fråga är färgglada kreationer som ska finnas till såväl Iphone och Ipad som till en rad Samsungprodukter. Skalen i plast är i ganska ordinarie passform kring telefonen, men med en baksida som pryds av en äkta Lego-platta på vilken man kan vid valfritt tillfälle kan börja placera Lego-klossar.

Det är knappast en vidare praktisk lösning, och förutom en tjockare telefon finns det inte jättemycket att hämta från att gå runt med klossar permanent monterade på skalet. Men det är en kul och nostalgisk funktion, och för många kan det nog räcka med att ha baksidan utan monterade klossar.

Vi hittar även skal i liknande stuk men vars baksida istället pryds med en ikonisk skosula från Vans.

Skalen i fråga går på omkring 300 kronor, lite i det övre segmentet för ett mobilskal, men trots allt en kul detalj för den som använder mobilskal.


Relaterade nyheter

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid