Vi fortsätter att lätta på mystiken kring SMPC2010 och det spännande prisbord som kommer att presenteras när tävlingen slår upp dörrarna. Grafikkortstillverkaren XFX Technologies är en av tävlingens sponsorer och man gör det man är bäst på, bidrar med häftiga grafikkort och nätaggregat.

XFX trumfkort heter Radeon HD 6850 Black Edition och är en specialmodell av AMD:s populära Radeon HD 6850 grafikkort. XFX har sett till att förse sitt grafikkort med en effektivare kylningslösningar samtidigt som man skruvat upp klockfrekvenserna en hel del redan från fabriken. Grafikkretsen arbetar i 820 MHz medan det 1GB stora grafikminnet tuffar på i 4 400 MHz, vilket kan jämföras med de 775/4000 MHz som standardkortet specificeras till.

XFX Radeon HD 6850 Black Edition CrossFire + XFX Core Edition 750W
xfxgpupsu

XFX kommer att bistå med inte mindre än 4 av dessa välpresterande grafikkort där två av årets pristagare får chansen att sätta upp ett CrossFire-system med dessa purfärska grafikkort. För att belastningen inte ska bli övermäktig har XFX även skickat med ett av sina kraftfulla nätaggregat, XFX Core Edition 750W som med rejäl kapacitet och 135mm stor kylfläkt ska vara kapabel att inte bara ge tillräckligt med ström utan även göra det utan störande hög ljudnivå.
XFX kommer även bistå två vinnare med varsitt kraftfullt 750 watts Core Edition nätaggregat.

XFX Core Edition 750Wxfx750

För den som vill läsa mer om XFX och deras produkter kan man göra det på tillverkarens hemsida.

Mer information om SMPC2010 finns att hitta här och diskussioner kring SMPC2010 finns att hitta i det officiella forumet.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedCalathea Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marcus Heinemo
Medlem

Imponerande priser, som alltid.