Sony har nu släppt en ny uppdaterad firmware för sin spelkonsol PS3. Firmware 3.50 som nu börjat rullas ut över Sonys interna konsolnätverk har ett flertal nyheter. Bland annat full Facebook-integrering samt det efterlängtade stödet för Blu-ray 3D, något som inte minst TV-tillverkare väntat på.

 

Sony har i ett svep ökat Blu-ray 3D-marknaden med miljontals kapabla spelare och för en stereo-3D revolution som inte direkt nått några omvälvande hastigheter är detta en mycket viktig uppdatering. Förutom att PS3 nu stödjer uppspelning av 3D-filmer i Blu-ray format har konsolen sedan tidigare också stöd för stereoskopisk 3D i spel, med titlar som bland annat Wipeout HD 3D.

Med Gran Turismo 5 och Killzone 3 som väntas lanseras senare i år med 3D-stöd hoppas man ge 3D-marknaden ytterligare en behövlig injektion.


Dagens 3D-teknik kräver speciella glasögon för att fungera

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
FenixrmdMean Machine Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Oh crap. Tankade hem den här firmwaren och utbrast högst sarkastiskt ”WOHO, ÄNTLIGEN 3D-BLURAY!”, nu när GT5 ska stödja det blir man ju däremot lite sugen. Nu saknas bara en sån där feting-TV och häftiga glasögon, sen kan man hoppa ner i sin skalstol med G25:an och köra lite Nissan Micra i vinter!

rmd
Medlem

Hallådär 😉 Sony ”bjuder” inte på någonting alls. 3D funktionen har bergis kastats ihop i illfart för att lura in folk att uppgradera sina maskiner från den hackbara v3.41 firmwaren som tillåter full kopiering och backup-spelning från hårddisken osv…

..mer info om det hos din lokala chip-snubbe! 😀

Fenix
Medlem
Fenix

För min del är det helt meningslöst att pirata till ps3:an då det finns såpass få spel jag är intresserad av. De kan jag lika gärna köpa.

Sen är jag inte ett dugg intresserad av 3d heller i dagsläget..