Dags för en ny speldator men osäker på rätt komponenter? Missa inte NordicHardwares rekommende speldator, och vår livesända frågestund.

Vilken budget är vettigt att lägga sig på för en speldator, vad ska du köpa, och vad ska du tänka på när du väljer komponenter? Det är några av de frågor som vi vill besvara med NordicHardwares rekommenderade datorpaket.

Livediskussion om att bygga speldator

Under dagen kommer vi i samband med artikeln att besvara era frågor i direktsändning, och allmänt prata om datorbygge, komponenter och köptips. Vi kommer även diskutera chassiestetik, väntan på Intel Kaby Lake och huruvida AMD är värt att ha i åtanke för en gamingrigg.

Följ och prenumerera på Nordichardware och live-eventet på Youtube (se ovan), så riskerar du inte att missa sändningen med start klockan 17.00, torsdag den 15 december.

Har du några frågor du vill ha besvarade under sändningen? Skriv dina tankar och funderingar i Youtube-chatten eller i kommentarsfältet till den här artikeln – vi kan inte besvara alla frågor, men vi kommer tackla så många som möjligt!

Kom hemskt gärna med feedback på när det passar bäst med liknande livesändningar under vardagstimmarna.

[yop_poll id=”4″]

Nordichardwares datorpaket – Din speldator för under 11 000 kronor

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid