I andra avsnittet av TechBubbel pratar Joel och Anton om sin syn på TV-avgift som snart förvandlas till TV-skatt samtidigt som man ventilerar tankar och dåliga erfarenheter kring Black Friday.

NordicHardware och Surfas chefredaktörer Anton och Joel tar återigen plats framför mikrofonerna och pratar i TechBubbel #002 om veckans hetaste samtalsämnen. Det blir allt från en teknisk och idealistisk diskussion kring TV-skatten till dåliga Black Friday-erfarenheter samt Ray tracing med Nvidias Geforce RTX-grafikkort i Battlefield V.

Spela TechBubbel #002: Varför TV-skatt?!

Veckans ämnen

00:02:40 – TV-avgift blir TV-skatt
00:15:12 – Public Service – varför?
00:39:25 – Teknik i Public Service
00:46:49 – Black Friday
01:02:57 – Ray tracing och Nvidia Geforce RTX i Battlefield V
01:18:49 – Veckans bubbel
01:23:45 – Veckans facepalm

Vi vill höra från dig! Har du frågor, förslag på ämnen eller bara vill säga något, skicka ett mail till techbubbel@surfa.se.

Missade du första avsnittet? Lyssna på det här!

Prenumerera! Sök efter TechBubbel i din podcast-app.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Anton KarmehedMorkulkacktjarn Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
kacktjarn
Medlem
kacktjarn

Public Service är väldigt viktigt idag & kommer att bli ännu viktigare i framtiden. Vi behöver få information om vad som händer & från många olika synvinklar vilket inte finns på något annat ställe vad jag vet. Källkritiken är den andra stora punkten som är utrotningshotad som är bland de viktigaste i ens liv om man bryr sig om någonting. Public Service är inte perfekt men gör ett försök att presentera allt tydligt & så nära sanningen som det bara går. Om du aldrig använder SVT/SR/UR men bryr dig om vad som händer så lyssna eller klicka runt lite på… Läs hela »

Morkul
Medlem
Morkul

Jag håller med till 100%. Problemet är bara allt skräp utöver information om vad som händer. Hade SVT varit en nyhetskanal och kanske en reklamfri barnkanal så hade det varit en sak. Men nu går merparten av pengarna till nöje och sport.

Lägg nyheterna på skatten de som vill ha nöja och sport från SVT kan betala extra för det.