Första expansionen till The Division 2 har nu avtäckts och går under namnet Warlords of New York. Inte helt förvånansvärt tar expansionen spelare till just staden New York och dess handling tar plats efter händelserna i det första spelet.

Ubisoft har precis avtäckt det första stora expansionspaketet till speltiteln The Division 2 och till skillnad från många andra expansioner rör det sig inte om en fortsättning på spelets handling. Tillägget som kallas Warlords of New York tar spelare tillbaka till staden som den första speltiteln i serien baserades i.

Tillägget kommer med fyra nya zoner, fem huvuduppdrag och åtta sidouppdrag. Svårighetsgraden på de fiender spelare kommer stöta på under sina äventyr på Manhattans gator kommer även att skalas efter spelarens rank.

Med det nya tillägget kommer den högsta rank spelare kan nå höjas till 40. Spelare som fortsätter efter dess kommer att belönas med så kallade ”SHD Levels”. Dessa ger spelare egenskapspoäng att investera i fem olika kategorier som ger offensiva eller defensiva bonusar till spelarens karaktär.

Warlords of New York lägger till en drös annat innehåll och kommer med andra nyheter till The Division 2. Den som är sugen att läsa på om exakt vad som kommer att inkluderas med tillägget kan finna en detaljerad lista över ändringarna och innehållet på Ubisofts hemsida. Warlords of New York kommer att lanseras den 3 mars 2020 och bär en prislapp på cirka 300 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid