Thermaltake Level 10 var redan tidigare ett av de mer udda datorlådorna på marknaden. När nu Thermaltake lanserar en snövit modell i en tidig julrush får man ett chassi som sticker ut om möjligt ännu mer med sin modulbaserade design. Chassit som är en rejäl klump på närmare 18 kg ska börja säljas i slutet på sommaren.

Thermaltake Level 10 Snow Edition bygger vidare på samma grundstomme som gjorde chassit till ett av de mest omtalade under 2010. Istället för att satsa på ett stort utrymme för alla komponenter som i vanliga chassi valde Thermalright att satsa på en mer modulär design med Level 10.

Chassit delades upp i sektioner och det är något som man stärker ytterligare med ett vitt färgschema som bryter upp chassits svarta grundfärg. Måtten på chassit är 584 x 282 x 590 mm (HxBxD) och vikten ligger på hela 17,7 kg. Thermaltake skeppar chassit med tre stycken färgskiftande LED-fläktar på 200mm samt en ensam 140mm fläkt för att hålla komponenterna rätt tempererade.

level10snow

Bland funktionerna hittar vi fem hotswap-bara hårddiskar, fyra 5,25-tums platser och fördragna hål för vattenkylning. Även en hel del anslutningar hittas i frontpanalen, bland annat två USB 3.0, fyra USB 2.0, en eSATA samt ljudkontakter.

Thermaltake har inte avslöjat något pris för sitt ”snövita” Level 10 chassi, men prislappen lär landa någonstans över 2 000 kronor.

level102

level103

Subscribe
Notifiera vid
6 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
timmay
timmay
12 Årtal sedan

Star Wars Stormtrooper ringde och ville ha tillbaka sin rustning… 🙂 Ser ut som att finishen ger chassiet en väldigt plastig look. Synd på ett bra chassi!

Jacob Hugosson
12 Årtal sedan

Jag har då aldrig förstått mig på ”Level 10” chassit. Vad är det som är så speciellt med just det här chassit att det får sådan uppmärksamhet i media?

shaglord
shaglord
12 Årtal sedan

Är det för dem som vill verka annorlunda på Dreamhack eller? 🙂 /s

Tempel
Tempel
12 Årtal sedan

Det är för dom som vill visa att dom har en designad låda… Ju mer udda desto bättre…

Bogey
Bogey
12 Årtal sedan