Sniper Ghost Warrior 3 är ungefär ett halvår ifrån lansering. Och även fast vi tidigare har fått se gameplay och screenshots från spelet så har vi fått vänta tills nu på en ordentlig trailer.

Sniper Ghost Warrior 3 lägger krut där de tidigare spelen varit ”meh”

Enligt utvecklarna, CI Games, så är den tredje installationen i spelserien den första där det lagts mycket tid på story och generellt produktionsvärde likt ett AAA-spel. Mer och bättre spelmekaniker, större urval av saker att anpassa efter eget tycke samt allmänt ”djup” är några av dom punkterna som fått mer tid lagt på sig än vad dom fått i de tidigare spelen.

Spelet kretsar kring en ensam Amerikansk sniper som är på uppdrag i Georgien. Med en öppen spelvärld så kan man själv välja exakt hur man går till väga för att slutföra sina uppdrag. Om spelet kommer att följa samma formel som kommande Ghost Recon: Wildlands i det mån att du kan välja vilket uppdrag du vill spela när återstår att se. Men det hade nog inte varit något som många sagt nej till.

Den 27:e Januari 2017 är det dags att bli osynlig och göra sig av med bad guys utan att dom ens vet att du är där. Och förhoppningsvis så kommer Sniper Ghost Warrior 3, drivet av senaste CryEngine att bli ett smörgåsbord av häftiga skill shots och vackra vyer att tappa hakan till.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kalle Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Kalle
Gäst
Kalle

Det här är ett spel jag håller ögonen på, och hoppas som vanligt. Tvåan var ok, inte mer. Men det här verkar erbjuda mycket mer. För mig är realism, A och O. Därför kör jag bara SP. Bra spel som tex Arma (1,2 och 3) skulle vara roligt att spela, med folk som är eller har varit soldater på riktigt ( eller åtminstånde vill vara det ) Med tydlig befälsordning, och folk som faktiskt försöker göra som befälen säger. Men då måste båda lagen bestå av sådana människor. I MP tycker jag mest folk springer omkring som dom vill och… Läs hela »