tt_Esports_commander_1

Thermaltakes gamingmärke Tt eSports har släppt detaljer kring ett ingångskit för nya spelare. Tt eSports Commander Gaming heter kombinationspaketet och innehåller två produkter – ett gamingtangentbord samt en optisk gamingmus.

Commander Gaming keyboard är den fösta delen i Tt eSports Commander Combo. Ett standardstort tangentbord med 105 tangenter, blå tangentbelysning och mediakontroll. Commander Gaming Keyboard kommer inte med rena mekaniska brytare utan istället brytare som ska ge intrycket av en taktil mekanisk brytare. En intressant sak med Commander Gaming Keyboard är att tangentbordet har dräneringshål som ska hjälpa till att undvika skador när olyckan väl är framme. Tangentbordet är annars ett plug n play tangentbord men har vissa konfigurationsmöjligheter direkt på tangentbordet.

Tt_eSPORTS_COMMANDER_Gaming_Keyboard_3

I Tt eSports Commander combo ingår givetvis även en mus, Commander Gaming Mouse. Musen har till synes en ganska vanlig specifikation med en optiskt sensor på 2400 DPI, förinställda DPI-nivåer som kan justeras från DPI-knappen på ovansidan, 5 knappar, samt OMRON-brytare för ökad livsängd och taktila knapptryckningar. Commander Gaming Mouse erbjuder även en blå belysning längs med sidorna samt under logotypen och musen likt tangentbordet är helt plug n’ play baserad.

Tt_eSPORTS_COMMANDER_Gaming_Mouse_2

Vi har just nu ingen uppgift om när Commander combon kommer att lanseras på den nordiska marknaden men Tt har satt priset till cirka 30 dollar, det vill säga cirka 250 – 300 kr vilket är riktigt billigt för både ett tangentbord och en mus.

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Falkuslajmy Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Dennis Tabula
Medlem
Dennis Tabula

Jävlar i min lilla blåa låda! Det var ju riktigt snygga prylar. Hoppas prestandan är lika bra som dom är snygga bara. 🙂

Dennis Tabula
Medlem
Dennis Tabula

[quote name=”lajmy”]
En tangentbord/mus-combo för detta priset är helt galet. Vi får se om vi får in den så ska vi testa det. :-)[/quote]
300 spänn för en sådan combo är galet billigt. Hoppas bara det är vettiga prylar och inte något tråkigt halvfabrikat.