Macbook Pro kräver adaptrar för det mesta och förutom heta diskussioner på internetforum dyker det upp otala satirer – vissa mer pricksäkra än andra.

Det är många som undrar hur Apple har tänkt med sin bärbara dator-familj. Deras nya Macbook Pro kommer med två eller fyra stycken Thunderbolt 3 anslutningar som även är kompatibla med USB-C. Men utan någon direkt bakåtkompabilitet med alla traditionella USB-produkter.

Om man har enheter med Thunderbolt 1 eller Thunderbolt 2? Eller en skärm med HDMI eller displayport-anslutning? Då får man köpa sig en adapter, något som nya Macbook Pro inte levereras med.

macbook_pro_2016_fulllineup

Satir mot Apple och Macbook Pro

Allt Apple gör har en tendens att skapa diskussioner och lanseringen av nya Macbook Pro har rört upp många känslor. Det kommer inte som någon överraskning att många är upprörda eller försöker göra sig roliga över Apples produktplaner. Men få är så pricksäkra som denna video med vår ikoniske spanske “teknikexpert” som drar Apples adapterkaos till sin spets. För er som inte vet ifall ni ska skratta eller gråta över Apples storsatsning på USB Type-C och Thunderbolt 3 är det bara att se hela videon så löser det sig självt.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments