Spelsajten SPOnG.com lyckades luska fram information om Electronics Arts kommande spel i deras populära Need For Speed-serie. Men som inte det vore nog lyckades man snubbla över ett eventuellt lanseringsdatum för Microsofts kommande spelkonsol Xbox 2.


Spelet i den nya Need For Speed-serien kommer att gå under namnet “Most Wanted” och verkar bli en blandning av NFS Underground och tidigare NFS titlar med mycket fokus på biljakter med lagens långa arm.
Most Wanted kommer lanseras samtidigt på mer eller mindre alla spelkonsoler(även för PC) och lanseringen ska ske i samband med Microsofts lansering av Xbox 2, allt enligt den information SPOnG kommit över.


“A pleasant added value news snippet details a “…simultaneous ship, with the Xbox2 platform”, which indicates a late 2005 release for Xbox2 too. Though whether the machine will go under the ‘Xbox2’ name is unclear.”


Eftersom lanseringsdatumet för Most Wanted är satt till sent 2005 borde det alltså betyda att även Xbox2 dyker upp i dessa tider.


Det är självklart inga officiella uppgifter men när det är EA som råkat läcka informationen borde det finnas viss sanningshalt bakom det hela.
Vi kan bara hoppas att Microsoft har planerat en lansering av Xbox2 i slutet av året, och om så är fallet får vi hoppas att allt går smidigt så vi kan lägga vantarna på en konsol så snart som möjligt.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments