Small preview image

NVIDIAs mobila Tegra-plattform har fått mest uppmärksamhet för sin grafiska kraft vilket kanske inte är helt oväntat med tanke på tillverkarens bakgrund. Under året har vi sett små handburna enheter som spelat upp både 1080p baserat videomaterial samt 3D-spel som Quake 3. Nu har man på den turkiska sajten Donanimhaber publicerat en video som går igenom Tegra-plattformen och fokus är lagt på själva användargränssnittet som mer eller mindre är en uppvisning i 3D-grafik.



För de flesta av våra läsare är det nog svårt att få ut så mycket vettig information rent språkligt, men det är minst lika intressant att se Tegras användargränssnitt i arbete. Vi har full förståelse för att Donanimhaber publicerat en video istället för stillbilder av Tegras gränssnitt då NVIDIA ser ut att utnyttja plattformens grafiska kraft till max även i användargränssnittet.



Bildkälla: Donanimhaber


Alla menyer är animerade och man ser tydligt hur bilder, videoklipp och andra funktioner mer eller mindre alla är aktiva på en och samma gång. I ärlighetens namn är det nuvarande gränssnittet kanske inte så stilrent som man hade önskat, men vi skulle tippa på att det än så länge är ett sätt för NVIDIA att visa upp plattformens kapacitet på. Vilket vi tycker man lyckas ganska bra med.



Hela videoklippet finns att hitta på Donanimhaber, märk väl att språket är turkiska och att videon bara verkar fungera i IE.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments