Processortillverkaren AMD har stora förhoppningar på sin ny Fusion APU-teknik där man för samman CPU med GPU på ett och samma kisel. Under CES i Las Vegas kommer AMD berätta mer om sina lösningar och företagets partners lanserar sina Fusion-baserade produkter. Nu har AMD även släppt en videotrailer för Fusion som handlar om företagsspionage.

AMD har även avslöjat att Community-stjärnan och komikern Joel McHale kommer att vara på plats den 4 januari vid ett event på House of Blues i Las Vegas där McHale ska hjälpa till att sprida budskapet om Fusion. Tills dess får vi nöja oss med AMD:s trailer; “The AMD Fusion Era Has Begun – A Corporate Thriller”.

Subscribe
Notifiera vid
9 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
13 Årtal sedan

Det var verkligen ingen höjdarvideo, hoppas fusion är bättre…!

-Tjalve-
-Tjalve-
13 Årtal sedan

men…. va… varför?

Swedish Berserk
13 Årtal sedan

Kanon video! AMD har utstått flera års olagliga aktiviteter signerat Intel. Vi får hoppas på en vändning nu. För det är vi konsumenter som får ta smällen efter Intels metoder…..

iHannes
13 Årtal sedan

Haha, I liked it.

this
13 Årtal sedan

haha den var ju skön

rmd
rmd
13 Årtal sedan

videon kanske inte va så bra, men det visar å andrasidan att man lägger pengarna på det man faktiskt bör tänka på istället för tveksam marknadsföring. Något som skämtsamt kallas “Infidel inside”, även fast det finns en mycket allvarlig underton i det hela, precis som i videon.

Andreas G
13 Årtal sedan

Hehe, när man med åren vant sig vid alla ATIs påhitt är detta ganska tillrättalagt faktiskt, men helt klart deras stuk på det hela
AMD tjänade mer än bara bra grafik på att ta över ATI, de fick ett gäng killar med skön humor och bra inställning 🙂

13 Årtal sedan

Dirk Meyer = nya Chuck Norris? 🙂

Laglorden
13 Årtal sedan

Öh, okej.

Intel=Proffs
AMD=Glada, eller snarare lite bittra, amatörer

Är iaf vad jag får känslan av från denna video…