Som så ofta tidigare tar teknikåret 2014 fart ordentligt redan från första stund. Under söndagskvällen svensk tid smygstartade den efterlängtade teknikmässan Consumer Electronics Show genom sin klassiska förhandsvisning CES Unveiled. NordicHardware finns givetvis på plats och det med kameran i högsta hugg.

 Det riktiga eldprovet för tillverkare och media kommer inte förrän den 7:e januari när CES 2014 öppnar upp sina stora mässhallar men redan den 5:e januari var flera tillverkare på plats och gav en fingervisning om vad som gäller på mässan. Vi passade på att stångas lite med diverse kollegor kring minimontrar och buffébord och ser nu mer än någonsin fram emot att bjuda på riktiga hands-on reportage under veckan som kommer.

Missa inte våra dagliga bildgalleri på Facebook men även rapporter direkt från mässan på Facebook, Twitter och Google+. Kom gärna med egna tips på intressanta ämnen och produkter i våra nyhetskommentarer eller på ditt val av socialt nätverk.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Henrik BerntssonS0urcerr0R Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
S0urcerr0R
Medlem
S0urcerr0R

AMD hemligheter låter spännande! 🙂Hoppas det finns många små Steamboxes och andra minimalistiska skapelser där på CES i år. Kanske AMD-NUC’s.Gigabyte Brix Pro vore det oxå jättetrevligt om ni kunde göra en kortfattad granskning på. http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-brix-pro-iris-pro-graphics,25573.htmlHur potent den är när det kommer till CPU/Grafik, RAM, Anslutningar (USB3, IR-mottagare eller Thunderbolt kanske?).. Kanske ”temps under load/idle” om ni får känna på den ..Prissättningar?Spekulationer har tidigare funnits om att det inte änns skulle vara Desktop CPU’n i7-4770R, utan kanske en notebook variant, men det verkar inte stämma. DDR3L-minnen är det i vilket fall som helst. Jag lovade ju en ”RAM vs IGP”-forumrecension… Läs hela »

Henrik Berntsson
Admin

Brix har vi tittat på och det kommer snart upp så fort vi betat av backlogen 🙂

Alla tips och tankar är välkomna, vi försöker täcka upp så mycket som möjligt av det ni tipsar om

Kul med fullskalig iGPU-deskop, det ser vi fram emot 🙂