Small preview image

Archos 704-WiFi är en så kallad PMP (Portable Media Player) som är lite utöver det vanliga. Archos har stor erfarenhet av dessa typer av spelare och denna gången har man verkligen satsat fullt ut. Archos 704-WiFi är nämligen utrustad med en 7″ pekskärm och fullt WiFi-stöd. Skärmen har en upplösning på 800×480, 16 miljoner färger och den totala storleken på spelaren med den 7″ stora displayen blir 5×7″, vilket är lika mycket som ett vanligt fotografi. Den är dock något tyngre med sina 625g. Archos 704-WiFi följer i den tidigare 604-WiFis fotspår och kommer med stöd för video (MPEG-4, WMV, WMV DRM, H.264, MPEG-2) musik och bilder.



Spelaren har även utrustats med två stycken högtalare för den som vill dela med sig av ljudet från sin film eller musik. Archos har även utrustat spelaren med stöd online-butiker vilket gör att man ska kunna ladda ner material direkt till spelaren. Exakt vilka framgår inte.


Genom att sedan använda ARCHOS DVR Station så kan man även ta kontroll över sitt TV-tittande då denna låter dig spela upp innehållet från spelaren på din TV. Eller så kan man spela in det som spelas upp från TVn.  


Archos 704-WiFi finns i två smaker; en med 40GB hårddisk och en med 80GB hårddisk. Den första kostar €499 medan den senare modellen kostar €549. Batteritiden ska enligt Archos ligga på runt 25 timmar vid musiklyssning och fem timmar när man tittar på film. Båda finns att inhandla hos Archos idag.



Klicka för större

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid