Asus ROG Ally väntas avtäckas officiellt den 11 maj och nu ser det ut som att prislappen för toppmodellen med Ryzen Z1 Extreme har läckt ut genom skärmdumpar från återförsäljare.

Asus och AMD har redan bekräftat det mesta som huseras på insidan och på utsidan av den kommande handhållna speldatorn ROG Ally. Något som inte har bekräftats däremot är enhetens riktpris. Detta kan dock ha röjts i skärmdumpar från den amerikanska återförsäljaren Best Buy som till synes publicerade produktsidan lite för tidigt.

Enligt en skärmdump som publicerats av Twitter-användaren Wickedkhumz verkar det som att Best Buy lagt upp produktsidan för ROG Ally med Z1 Extreme tillsammans med prislapp långt innan avtäckandet.

Riktpriset för modellen med Z1 Extreme, 16 gigabyte RAM-minne och 512 GB lagringskapacitet listas alltså som 700 dollar. Detta skulle innebära ett pris på någonstans omkring 9 000 svenska kronor. Dessvärre har vi inte sett några potentiella prisuppgifter om den billigare upplagan med Ryzen Z1.

En annan Twitter-användare som kallar sig SnoopyTech påstår sig även ha kommit över en drös marknadsföringsmaterial för Asus ROG Ally. Användarens Twitter-tråd menar till exempel att användare kan koppla sin Ally till sin TV och spela lokal co-op med vänner med hjälp av två Xbox-handkontroller.

Exakt vad Asus ROG Ally kommer erbjuda sett till funktioner klargörs säkerligen den 11 maj då Asus kommer hålla sitt officiella event för att avtäcka enheten. Fram till dess bör dessa uppgifter tas med en nypa salt då vi trots allt inte har någon bekräftad prislapp ännu.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid