Dags att kolla lite närmare på vad vi kan förvänta oss för dödsleksaker i kommande Battlefield 1! DICE och andra Youtube-profiler har lagt upp en stadig ström av videos för att hålla hypen kring det kommande spelet uppe, och det funkar. I den senaste videon så får vi se några utav de vapen som man kommer att ha till hands när man strider mot polare och icke-polare på Första Världskrigets slagfält för upp till 64 spelare.

Första världskriget är en riktigt intressant epok för krigsspel

Så som nämnt i videon så lade Första Världskriget grunden för vad vi idag kallar för modern krigföring. Med nya, häftiga lösningar som både lätta och tunga automatgevär blandat med det mer primitiva och brutala från stridsklubbor och dylikt så kan vi nog vänta oss en riktigt häftig blandning av vapen att göra mos av våra fiender med.

Någon vidare historisk korrekthet finns det väl inte direkt i Battlefield 1. Men det är inte heller meningen. Dock har DICE visat flera gånger tidigare att dom är bäst på att leverera mest action per kvadratmeter. Och Battlefield 1 kommer sannolikt inte att ändra på det.
Den 21:a Oktober släpps spelet löst på PC, Playstation 4 samt Xbox One.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid