Under gårdagen stod det klart att både The Division 2 och Call of Duty: Black Ops 4 är på väg, ett av spelen är även bekräftat att lanseras redan under 2018.

Tidigare i veckan så cirkulerade vad som då endast var ett rykte som hävdade att Call of Duty: Black Ops 4 var på väg. Nu har ryktet bekräftats vara sant och spelet logotyp och lanseringsdatum har även avtäckts.

Spelet utvecklas av Treyarch som varit den drivande studion bakom ett flertal tidigare spel i serien. Utöver logotypen och lanseringsdatumet som är satt till den 12 oktober 2018 avslöjade man även att det kommer att hållas ett event den 17 maj för att visa upp spelet för första gången.

The Division 2

Även The Division som släpptes för två år sedan kommer att få en uppföljare. The Division 2 kommer likt det första spelet att använda sig av Ubisofts Snowdrop-motor, men i ett uppdaterat utförande.

Det är svenska Massive Entertainment tillsammans med Ubisoft-studios från bland annat Shanghai och Bukarest som står för utvecklingen av spelet.

Vid skrivande stund har ingen information som spelets handling, vart det tar plats eller dylikt dykt upp. Även lanseringsdatumet är för närvarande oklart och det enda som har lämnats ut är en bild på spelets logotyp.

The Division 2

En stream dedikerad till The Division 2 kommer att hållas ”inom kort”, men om det kommer att delas några ytterligare detaljer kring spelet under streamen återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid