Med ett lanseringsdatum som kommer allt närmare har Rockstar Games nu bekräftat att nyversionerna av GTA-trilogin även hittar sin väg till Nintendo Switch.

Senare denna vecka kommer Rockstar Games lansera de uppdaterade versionerna a v spelen som ingår i så kallade GTA-trilogin. Det inkluderar GTA 3, Vice City och San Andreas som nu får uppdaterad grafik och flera uppdateringar till spelmekaniker. Nu har Rockstar passat på att ladda upp ett gäng skärmdumpar på sin egen onlinebutiks sida för spelet som bekräftar en version för Nintendo Switch.

Utöver förbättrad grafik ska spelen även ha fått ”GTA V-liknande kontroller”. Hos Nintendo Switch kommer vi även hitta stöd för att sikta med hjälp av konsolen gyroskop, zooma med kameror och sikten med hjälp av touchskärmen och även touch i menyer.

Dessvärre ser ovanstående skärmdumpar inte riktigt lika skarpa ut som vad vi har fått se från andra versioner av dessa uppiffade speltitlar. Exakt hur de bärbara versionerna kommer att se ut när det väl blir speldags återstår att se.

Förutom Nintendo Switch kommer nyversionerna av GTA-trilogin även att lanseras till PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series S samt Xbox Series X. Spelen sägs även lanseras till Android och iOS i framtiden. Skulle det visa sig att Rockstar planerar sådana versioner lär det förmodligen dröja till någon gång under 2022 års första halva som tidigast.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid