HTC kommer under morgondagen hålla lanseringsevent för tillverkarens nya flaggskepp på Android-marknaden. HTC One är det troliga namnet för telefonen som tidigare kallats M7. Med bara ett dygn kvar innan den slutgiltiga lanseringen fortsätter HTC att läcka information.

Nordichardware kommer att finnas på plats i London under morgondagen för att följa lanseringen av HTC One. Telefonen sägs vara utrustad med en 4,7 tum stora fullhd-skärm med 1 080 x 1 920 pixlars upplösning, en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon-processor, 2 gigabyte internminne och 32 eller 64 gigabyte lagringsminne. Troligtvis även stereohögtalare på framsidan av telefonen.

htc-teaser-1 htc-teaser-2
htc-teaser-3 htc-teaser-4

Den kanske viktigaste komponenten verkar samtidigt vara kameralinsen, något HTC indikerat redan tidigare. När man nu ett dygn innan den officiella lanseringen av telefonen slänger ut några nya teaserbilder på Twitter är det fokus just på kameran där vi ser foto av en större kameralins men även foto på en hornhinna samt två stereohögtalare.

Det har tidigare ryktats om en så kallad ”ultrapixel”-teknik där HTC skulle använda sig av en kamerasensor med tre lager på vardera 4,3 megapixel. Något som ska kunna ge skarpare bilder och mer korrekt färgåtergivning. Men HTC har inte bekräftat något kring detta, även om man haft stort fokus på just kameran i sin uppbyggande marknadsföring.

Under morgondagen kommer vi att veta mer och givetvis rapportera från lanseringen på plats i London.

Källa: HTC via Phonearena


Relaterade artiklar:

9
Leave a Reply

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
n0paxxonarxshaglordChrillwqAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Segen01
Gäst
Segen01

Den där fasade kanten runt hela telefonen och dessa rundade hörn ser ut som en stämning from Apple 😉

(Om bilden ovan föreställer den slutgiltiga produkten)

this
Medlem
this

HTC och Apple har väl om jag inte minns helt fel kommit överrens om att inte stämma varandra. Var väl någon dispyt med några patent som ledde till detta.

Segen01
Gäst
Segen01

[quote name=”this”]HTC och Apple har väl om jag inte minns helt fel kommit överrens om att inte stämma varandra. Var väl någon dispyt med några patent som ledde till detta.[/quote]

Det stämmer.
Dock tycker jag att designen påminner väldigt mycket om Appels senaste model.

Red666
Gäst
Red666

”Suktar ni efter stereohögtalare och bättre kamera i mobilen? Det verkar i alla fall vara HTCs recept!”

Nej, men vi ”suktar” efter gamla NH som faktiskt handlade om datorer och datorhårdvara. Och nej, en telefon oavsett hur smart den är är INTE en dator i samma bemärkelse som vi datorentusiaster menar.

Chrillwq
Gäst
Chrillwq

[quote name=”Anton Karmehed”]Om du kikar på de senaste testerna och större delen av nyheterna tycker jag man ser ganska tydligt vad som dominerar Red. 🙂Men det kommer fortsätta finnas en hel del nyheter och artiklar kring mobilt också. Förstår om det inte faller alla i smaken men jag kan garantera att ni kommer bli mättade på hårdvarutester i år. Vi testade för övrigt flest datorkomponenter av alla svenska endast onlinebaserade medier under 2012, så det är faktiskt inte så att vi legat på latsidan. ;)[/quote] Vissa behöver helt enkelt klaga, det är mer artiklar än någonsin och ändå ska det… Läs hela »

Micke
Medlem
Micke

Kanske kan sätta upp kategorier på NH om mobilt / data separerat. Så kan man sedan bocka i profilen vilka av dem man vill visa på sin inloggade förstasida.

Personligen gillar jag att se info om mobilt, då jag faktist lärt mig en hel del med detta. Luften ur datormarknaden går ur lite och det växer på det mobila så det förefaller inte mer än naturligt för mig iaf att ”plugga på” lite mer mobilt.

/s

xonarx
Gäst
xonarx

[quote name=”Chrillwq”][quote name=”Anton Karmehed”]Om du kikar på de senaste testerna och större delen av nyheterna tycker jag man ser ganska tydligt vad som dominerar Red. 🙂Men det kommer fortsätta finnas en hel del nyheter och artiklar kring mobilt också. Förstår om det inte faller alla i smaken men jag kan garantera att ni kommer bli mättade på hårdvarutester i år. Vi testade för övrigt flest datorkomponenter av alla svenska endast onlinebaserade medier under 2012, så det är faktiskt inte så att vi legat på latsidan. ;)[/quote] Vissa behöver helt enkelt klaga, det är mer artiklar än någonsin och ändå ska… Läs hela »

n0pax
Medlem
n0pax

[quote name=”Red666″]”Suktar ni efter stereohögtalare och bättre kamera i mobilen? Det verkar i alla fall vara HTCs recept!” Nej, men vi ”suktar” efter gamla NH som faktiskt handlade om datorer och datorhårdvara. Och nej, en telefon oavsett hur smart den är är INTE en dator i samma bemärkelse som vi datorentusiaster menar.[/quote] Vi vill ha bättre kamera så vi kan ta snyggare foton av våran hårdvara. Att lyssna på vinande fläktar är det viktigt med steroljud. Som sagt tror det bara är att gilla läget när det gäller hårdvaran. Det kommer ut fler mobila lösningar. Om du hade frågat mig… Läs hela »