iPhone 4 kommer under veckan att skeppas ut till de första lyckliga ägarna runt om i världen och den fjärde generationens iPhone har nu redan hittat ut i händerna på kunder. Under veckan har det inte bara dykt upp tester på telefonen utan även en regelrätt dissikering.

iPhone 4 har enligt de första testerna som nu börjat dyka upp lyckats med det mesta. Apple har förbättrat sin smartphone från tredje generationen på de flesta punkter och i den recension som publicerats på teknikbloggen Engadget påpekar man att detta i deras mening är den bästa smartphonen på marknaden idag. Att Apples tillvägagångssätt inte passar alla gör detta givetvis till en något personlig rekommendation, men rent hårdvarumässigt är det nog få som nekar iPhone 4 sitt beröm.

Hela artikeln finns att hitta på Engadget med flera intressanta bilder av telefonen, dess högupplösta Retina display och tester med den nya kamerasensorn.

4vs3gs

För dem som inte nöjer sig med att titta på utsidan av telefonen och veta hur bra den fungerar så har man på iFixit publicerat en dissikering av iPhone 4 som även visar varför den presterar som den gör. Detta genom att skruva ner telefonen i sina beståndsdelar och titta närmare på hårdvaran.

dissi4

För dem som verkligen vill syna den nya högupplösta Retina skärmen i sömmarna har man på Penn State University lagt telefonen under ett mikroskop och jämfört dessa uppbyggnad med den hos betydligt lägre upplösta iPhone 3GS. En intressant jämförelse av två generationers skärmtekniker.

gallery02-20100607

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
klaus Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
klaus
Medlem
klaus

Jag tycker att den gammal 3Gs se bättre ut.Den Nya passa till en Volvo 740-eckig och klumpig.Mvh….Klaus