Nästa uppsättning speltitlar som ges bort via Epic Games Store har nu anlänt och det rör sig om Killing Floor 2, The Escapists 2 och Lifeless Planet som alla kan sparas hem till spelbiblioteket utan kostnad.

Epic Games fortsätter ge bort minst en speltitel utan kostnad varje vecka via sin plattform Epic Games Store. Denna vecka är det hela tre speltitlar som går att klicka hem utan att öppna plånboken.

Först ut har vi förstapersonsskjutaren Killing Floor 2 som låter spelare ensamma eller med en grupp andra möta vågor av muterade fiender. Tidigare har speltiteln funnits tillgänglig via plattformen Steam och de två plattformarna ska enligt utvecklaren Tripwire Interactive kunna spela tillsammans med varandra utan några problem. Något som innebär att den som klickar hem spelet under den kommande veckan hos Epic Games Store kan spela tillsammans med någon som haft spelet på Steam sedan tidigare.

Annons

The Escapists 2 är ett spel som låter spelare leva ut sina Prison Break-drömmar. I rollen som fängslad måste spelaren leva efter fängelsets regler och sköta sina sysslor medans man i smyg ska utforma och utföra sin flykt till frihet.

I Lifeless Planet axlar spelaren rollen som en astronaut som under ett uppdrag på en fjärran planet upptäcker en övergiven sovjetisk forskningsstation. Under sitt pussel/plattformsäventyr på planeten för att ta reda på vad som hänt den planet som troddes vara full av liv upptäcker spelaren att man inte är den enda människan där.

Dessa tre speltitlar går som tidigare nämnt att klicka hem utan kostnad via Epic Games Store. Erbjudandet kommer att vara aktivt fram till den 16 juli då spelen ersätts av titeln Torchlight 2 som det spel användare kan spara hem utan kostnad.

Annons

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid