Logitech har nu meddelat att man uppdaterat sin populära mediaspelare Squeezebox med stöd för musiktjänsten Spotify. Logitech har primärt lagt in stöd för den svenska musiktjänsten två av sina modeller, Squeezebox Touch och Squeezebox Radio. Med sitt molnbaserade musikbibliotek på 10 miljoner låtar är Spotify ypperligt passande för Logitechs nätverksbaserade mediaspelare.

Logitechs Squeezebox-spelare har till skillnad mot de flesta konkurrenter en inbyggd färgdisplay och viss av företagets modeller bakar in en skärm i själva handkontrollen för att kunna navigera genom sitt bibliotek även när man inte är i samma rum som själva mediaspelaren.

Med Spotify får Squeezebox-användare tillgång till ett ännu större musikutbud och det som krävs för att ta del av utbudet är ett Premium-konto som ger reklamfri uppspelning samt ökar ljudkvalitén till 320 kbps.

Logitechs Spotify App för Squeezebox Touch och Squeezebox Radio ska finnas tillgängligt för nerladdning under dagen på MySqueezebox.com.

squeeze

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton Karmehedmurak Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Murak
Medlem
Murak

Jag tycker det är toppen att spotify börjar hitta ut i mediaspelare och mobiler. Jag önskar samtidigt att Voddler också fann sin plats i fler boxar där ute. Tekniken finns men verkar hindras av byråkrati/licenser?