Phanteks Eclipse P300 – Prispressat miditower i stål och glas

Mycket chassi för pengarna!

0

Chassin med glas behöver inte vara dyra. Phanteks visar upp kommande Eclipse P300, ett stålchassi med glaspaneler för datorbyggare med tajt budget. 

Inne i Phanteks svit på Computex hittar vi in i ett rum där tillverkaren har dukat upp med datorchassin och bland annat den kommande Eclipse P300. Ett miditowerchassi som följer samma linje som storebror P400 när det kommer till design. Stål och glas är huvudmaterialen som använts i tillverkningen och ett datorchassi med härdat glas i denna prisklass är något vi inte sett tidigare.

Phanteks prisvärda chassi har stöd för fullstora ATX-moderkort och långa grafikkort. Chassit bjuder även på en källare för nätaggregat och lagring i form av två hårddiskvaggor samt en 2,5-tums monteringsplats på baksidan av moderkortsplåten.

Med fokus på prislappen

Phanteks tar fokus på den prismedvetna målgruppen med Eclipse P300 och de går ut hårt. Vi får veta att Phanteks kommer att sätta ett rekommenderat pris om cirka 600 kronor vilket är riktigt konkurenskraftigt sett till vad man får för pengarna.

Eclipse P300 förväntas lanseras någon gång under tredje kvartalet i svenska butiker.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid