Small preview image

AMD har redan lanserat en kvartett av grafikkort med stöd för DirectX 11 samtidigt som Microsoft gör succé med sitt nya Windows 7 operativsystem och även uppdaterat Vista med DirectX 11-stöd. Det enda som fattas nu är speltitlar med stöd för de nya grafikeffekter som DirectX 11 erbjuder. Några kommer att dyka upp redan i år och ett vi hoppats skulle klara denna deadline var S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat. Spelet har lanserats på vissa marknaden redan idag men den stora lanseringen väntas inte ske förrän i början på nästa år. 



Nu har det i alla fall dykt upp ett gäng nya skärmdumpar från spelet som ger en liten förhandsvisning på de grafiska effekter man bjuder på. Vi får se en hel del tessellationeffekter med väldetaljerad terräng och karaktärer. Samtidigt som man bjuder på en del trevliga ljus- och skuggeffekter.


Förhoppningsvis dyker S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat upp innan årsskiftet i Sverige då det specificerade lanseringsdatumet i svenska butiker fortfarande är satt till 4:e kvartalet 2009.




Fler bilder hittar man på PCGH.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid