Den andra i raden av Steam Next Fest-tillfällen kommer att gå av stapeln den 1 oktober och pågå i en vecka. Detta med en drös kommande spel som visas upp och demoversioner att ladda hem och testa.

Då större event som spelmässor och dylikt inte riktigt är något som hålls i överflöd just nu har Valve passat på att skapa Steam Next Fest. Evenemanget som tidigare gått under namnet Steam Game Festival. En slags digital mässa där användare av plattformen Steam får möjlighet att se direktsända förstahandstittar av kommande spel. Utöver dessa hålls även paneler med spelutvecklare och andra personer i industrin samt att användare får möjlighet att prova på demoversioner av speltitlar.

Nu har det bekräftats att nästa upplaga av Steam Next Fest kommer att hållas mellan den 1 och 7 oktober. Något som kommer att medverka vid evenemanget som fått mycket uppmärksamhet är nästa spel från Hello Games, skaparna av No Man’s Sky. Spelet som går under namnet The Last Campfire kommer att ha en spelbar demoversion tillgänglig för Steam-användare under festivalen.

Utöver detta ska det röra sig om mer än 100 olika demoversioner som kommer att finnas tillgängliga. Dock ger Steams hemsida för evenemanget ingen vidare uppfattning om vad för speltitlar vi kan komma att se. Den första veckan i oktober är i alla fall fönstret för Steams nästa fest.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid