Steam kan få inte bara nytt utseende utan även nytt innehåll. Grafikfiler i Steam antyder satsning på serietidningar, TV och appar.

I en nyligen lanserad beta-version av Steam-klienten så hittade SteamDB en uppsättning bilder som kan vara från en kommande estetisk uppdatering av plattformen.

Dock var Valve snabba med att få ut en nyare beta-klient som tyvärr tog bort dessa bilder. Men det vackra med internet är att ingenting någonsin försvinner helt.

Steam med avdelningar för appar & TV

I dessa bilder kan vi bland annat se att det finns avdelningar för bland annat musik, film och serietidningar. Valve är inte helt gröna när det gäller att erbjuda annat än bara spel. Men detta kan tyda på att man planerar att expandera sitt utbud avsevärt.

Att dessa bilder åkte med i beta-uppdateringen av misstag är ganska självklart då Valve senare valt att plocka bort bilderna i fråga. Frågan kvarstår dock om det är en uppdatering som har blivit röjd i förhand eller om det bara är konceptarbete som aldrig var menat att blir mer än så.

Hur som helst så ser det ut att vara en intressant uppfräschning av Steam-klientens estetik och kanske även innehåll. Om Valve väljer att kommentera på dessa bilder återstår fortfarande att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid