Unity är just nu i processen att absorbera IronSource men innan denna affär ens är avklarad har AppLovin lagt fram ett bud om 17,5 miljarder dollar för företaget bakom en av världens kändaste spelmotorer.

Unity Software är förmodligen mest kända som utvecklaren av spelmotorn vid samma namn. Företaget grundades i Danmark år 2004 under namnet Over the Edge Entertainment men bytte sedan namn år 2007. Idag är spelmotorn en av de mest kända på marknaden.

Nu har mjukvaruförutaget AppLovin erbjudit sig att köpa Unity Software till ett värde om 17,5 miljarder dollar. Enligt rapporter ska erbjudandet inte ha nekats och det danskgrundade företaget sägs just nu överväga den föreslagna affären.

Det kan dock komma att bli en lite udda situation för de inblandade. Unity är just nu i mitten av en affärsprocess där man vill absorbera företaget IronSource som i sin tur kan ses som en konkurrent till just AppLovin. Dock är det inte ett lika stort företag som AppLovin. Skulle AppLovins erbjudande godtas däremot skulle det således innebära att IronSource står utan köpare.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid