Det är med stor sorg och ledsnad jag måste meddela att vår redaktionsmedlem Wiktor Nytomt som även kallades för Coore har lämnat oss. Efter en lång tids sjukdom avled han blott 24 år gammal. Vi vill tacka Wiktor för all tid och engagemang han lagt ner under de tio åren han var delaktig hos oss. Wiktor var en fantastisk kille omtyckt av alla och eldsjäl och utan honom hade inte NordicHardware varit vad det är idag. Wiktor har varit med sedan fröet såddes som senare blev NordicHardware ganska exakt tio år sedan.

 

Han har bland annat varit den som ansvarat för vårt forum men han har också varit en viktig person när det gäller NordicHardwares utveckling och ett personligt bollplank. Wiktor kämpade in i det sista och det är med djup sorg vi tackar Wiktor för alla roliga stunder tillsammans och vi sänder våra tankar till Wiktors familj i denna svåra stund.

 

/Redaktionerna på NordicHardware

Subscribe
Notifiera vid
31 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
ctrl
ctrl
14 Årtal sedan

Om det inte vore för Coore skulle jag inte finnas på NH. Minns de få tillfällen man träffade han och han hade min fulla respekt. Att en sådan kille som han går ur tiden på detta sättet är en tragedi.
Mina tankar är hos hans familj och vänner. Wiktor var en kämpe utan dess like.

Wiktor, se till att ge skitstöveln där uppe en fot i röven för att ha återkallat dig om du ser detta.
🙁

Andreas G
14 Årtal sedan

Kommer sakna dig så himla mycket. Och ja, jag insåg hur jävla kallt det var den kvällen.

Du var en underbar människa och person. Jag delade inte alltid dina åsikter, men jag respekterade dem och man kunde alltid räkna med att du gjorde desamma, även om du aldrig gav med dig.

Vila i frid.

skiroy
14 Årtal sedan

Din sköne jäkel, kommer att sakna dig något så jäkligt mycket!

Se nu till att reta alla där uppe med din “vänstermusik” på så hög volym du bara kan. Finns så mycket mer att säga men orkar inte riktigt…

Anton Karmehed
Admin
14 Årtal sedan

Jag känner bara sorg och ilska över att någon så ung och begåvad människa inte ska få chansen att leva sitt liv fullt ut..
Wiktor var en sann entusiast och viljestark människa som enbart gett mig goda minnen.

Du är och kommer att vara saknad och som hos oss alla går även mina tankar till Wiktors familj och nära vänner. Ord räcker inte till.

Kamikazepilot
14 Årtal sedan

Kände inte Wiktor men man blir alltid illa berörd av att höra att en så pass ung människa rycktes bort. Mina tankar går till hans familj och vänner. Man får väl hoppas att han hittat frid nu.
Vila i fred Wiktor.

14 Årtal sedan

R.I.P. 🙁

bha*
14 Årtal sedan

RIP

Va dog han av?

Martin L
14 Årtal sedan

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Det var mer än 5 år sedan jag träffade honom senast, vi samåkte ner till Dreamhack. Nyantagna till varsitt civilingenjörsprogram, pratade om framtiden och om vart man skulle jobba. Han hade stora planer. Fruktansvärt ledsamt att det blev såhär. Jag kommer att sakna dig, även om vi inte setts och pratat på länge.

Lord_Kvadd
14 Årtal sedan

Ogreppbart.

Coore var en person som man, utan att ens behöva känna närmare, kände stor respekt för. Vi hade några meningsskiljaktigheter, men inget som inte blev löst.
Alla skratt under senaste gocart-träffen med Crew, efter avåkningar, påkörningar och kastade vattenflaskor, kommer jag alltid minnas med ett visst leende, som säkerligen många andra. Utan dig hade det inte varit detsamma, det vet alla närvarande.

Vila i frid

Henrik Andersson
14 Årtal sedan

Vad ska man säga, kände inte Wiktor så väl, så allt jag kan säga är R.I.P. och som Kamikazepilot skrev, så blir även jag väldigt illa berörd av att såhär unga människor inte får leva ut sitt liv.

Gilgamesh
14 Årtal sedan

Kände inte heller Wiktor så väl, men så fort jag läste detta så rös jag i hela kroppen och fortfarande har jag en klump i magen.. oerhört tragiskt och jag lider med hans familj och nära vänner, hoppas du har det bra där uppe tillsammans med de andra änglarna.

Vila i Frid Coore

hirsch
14 Årtal sedan

Det gör mig ont när unga människor mister livet på ett orättvist sätt likt detta.

Mina tankar och medlidande finns hos familjen samt andra nära och kära.

MoNsTeR
MoNsTeR
14 Årtal sedan

Alltid tråkigt med så unga personer. Förhoppningsvis har han det bättre där han är nu.

Mean Machine
Mean Machine
14 Årtal sedan

Rest in Peace, Wiktor. Mitt sista minne av dig är din horribelt misslyckade omkörning på gokartbanan i höstas, men fyfan vad kul det var. Jag har heller aldrig skrattat så mycket bakom ratten på något som när du tryckte mig ut i gräset, jag hade käften full med gräs efter det. Tack för de alldeles för få fina stunderna vi hade.

this
14 Årtal sedan

Väldigt tragiskt när unga personer går bort. Även fast man inte känner personen så blir man enormt berörd när det gäller en yngre person. RIP.

baronatom
baronatom
14 Årtal sedan

Precis som this säger;

Jag kände honom inte, men hans forumtrådar var bland de bästa. Vila i frid.

mattan
14 Årtal sedan

Men fy! Hur gick han bort så fort? 🙁
Man har ju diskuterat en del, speciellt sjukdom med honom…

Ha det så bra du kan däruppe! Gör om det via internet!!! R.I.P!

-Tjalve-
-Tjalve-
14 Årtal sedan

R.I.P Wiktor. Hoppas att du har funnit en bättre plats än det jordeliv som du hade den sista tiden. Vi i redaktionen vet hur mycket du har kämpat och vad du gått igenom.

Mina tankar går också till Wiktors familj och jag hoppas att de läser detta.

Ibland är livet orättvist.

murak
14 Årtal sedan

Jag beklagar verkligen, mina tankar går till hans vänner och familj. Det var alldeles för tidigt.

Imlal
Imlal
14 Årtal sedan

Så jäkla tråkigt. Nu känner jag väl inte Wiktor så väl men det var alltid roligt att träffa honom på DreamHack. En person som jag alltid kommer att komma ihåg med ett leende på läpparna.

Precis som Lord Kvadd skrev lite högre upp så var Wiktor en person man kände respekt för, nog en av de smartaste människor jag någonsin har träffat.

Vila i frid.

14 Årtal sedan

Mycket tråkigt att höra när sådant här sker 🙁

Cirap
14 Årtal sedan

men nej, vad tråkigt.

Jag kände honom inte personligen, men mina tankar går till hans familj och vänner. Vila i frid

Wingman
14 Årtal sedan

En tråkig historia, må han finna frid.

Snorch
14 Årtal sedan

Verkligen tråkigt, bara 24år och det ska behöva sluta såhär. Vila i frid.

Twitchy
14 Årtal sedan

Mina tankar går till hans familj och vänner.

Abbe K
14 Årtal sedan

R.I.P 🙁

MULLVADEN
14 Årtal sedan

R.I.P. =(

fackamato
14 Årtal sedan

🙁

Vila i frid kärnan.

Farbror
14 Årtal sedan

Ja har inte varit aktiv på NH på flera år men minns ändå Coore med glädje och skratt, långa nätter i forum och irc. Hoppas han har det bättre nu.

/Farbror

Steel
14 Årtal sedan

Vila i frid Wiktor. Minns många roliga stunder och du förtjänade verkligen inte detta ödet.