Vilken typ av killar gillar tjejer? Hur får man en tjej att bli kär i dig? Du kan ofta höra att tjejer älskar sådana "dåliga killar", oerhört självsäkra, djärva och arroganta eller modiga, om vilka de säger" en riktig man " eller mild, tillgiven och romantisk. Så vilken synvinkel är korrekt? Faktum är att allt är sant. Flickor älskar både den första och den andra och den tredje och många fler saker. Vad ska man göra i det här fallet?
Grunden är att tjejer uppfattar känslor först och främst, inte information. De känner mer än de förstår. De gillar att få många känslor från kommunikation. Det är därför du kan chatta med dem om ingenting, utbyta känslor, inte information. För att en tjej ska börja bli kär i dig måste du ge henne ett brett spektrum av känslor. Då kan du inte bara få sex från en tjej utan också särskild uppmärksamhet, äkta intresse och djup respekt, allt vi kallar kärlek och vad som är mycket viktigt när du, förutom att förföra tjejer, vill veta hur man bygger ett förhållande.
Du måste vara säker, lite kaxig, men samtidigt mild och uppmärksam. Han måste kunna kommunicera om olika ämnen, från filosofisk spekulation till att lura sig. Du måste leda ditt förhållande, vara en alfahane för henne, men samtidigt tala samma språk med henne. Han måste vara smart, erudit och samtidigt sexig och passionerad. Du kanske är kär i henne, men du går inte i ett kort koppel och du kan skicka bort henne.
Hur ser det ut i praktiken? Till att börja med borde du inte ha tankar om "Okej, nu ska jag skrika på henne, och sedan lugnar jag henne och smeker henne", även om det här har en effekt. Ditt beteende bör förbli naturligt. Naturligtvis, på grund av karaktären av din karaktär, kommer några av dess sidor att manifestera sig mer levande än andra, men för att få en tjej att bli kär i sig själv måste du komma ihåg om de andra sidorna.
Varje tjej har ett visst behov av känslor. Med erfarenhet lär du dig att snabbt bestämma vad en viss tjej behöver.
Hur får man en tjej att bli kär i dig?
Ju fler aspekter av din personlighet Du kan visa en tjej, desto fler känslor kommer hon att få från att kommunicera med dig. I det här fallet kommer du att tillfredsställa hennes behov av känslor och dessutom kan du ge ännu mer än hon kan bära. Och ju mer hon är överväldigad av denna storm av känslor, desto mer kommer det att hålla fast vid henne och hon kommer att börja bli kär i dig.
Dessutom är det mycket viktigt att inte bara ge ett brett spektrum av känslor utan också att kunna visa känslighet, vara uppmärksam på förändringar i hennes känslomässiga tillstånd och reagera korrekt på dem. Om hon känner att du förstår henne känslomässigt, att hon verkligen är kära för dig, kommer hennes svar att vara otroligt trevligt för dig. bitqt

Leave a Reply

Please Loginto comment
  Subscribe  
Notifiera vid