Nästa månad lanserar Ubisoft sin nya stortitel Far Cry 4 till flera plattformar vilket givetvis innebär att utvecklaren vill vrida upp hype-faktorn några grader. I veckan släppte därför Ubisoft en ny trailer för spelet som visar upp mer av dess grafik, action och fokus på överlevnad.

Far Cry-serien har utvecklats en hel del sedan det ursprungliga spelet som utvecklades av välkända Crytek. Det första spelet utspelade sig på en tropisk ö, medan Far Cry 2 tog oss till Afrikas savann. Far Cry 3 gick tillbaka till rötterna och utspelade sig i ytterligare ett örike, varpå årets nya titel i serien, Far Cry 4, istället utspelar sig i Nepals bergslandskap.

Nu har Ubisoft släppt en ny trailer för spelet, med titeln Survive Kyrat. Här får vi se mer av spelets actionsekvenser och vapen, både till fots och i fordon. Vi får även se mer av de vilda djur som finns i spelvärlden, i form av bland annat tigrar och elefanter, och som namnet på trailern antyder kommer spelet lägga stor vikt vid överlevnad i vildmarken. Klippet demonstrerar dessutom mer av spelets läckra grafik och designstuk.

Far Cry 4 kommer lanseras till Playstation 3 och 4, Xbox 360, Xbox One samt PC den 18 november, det vill säga om lite mer än en månad, men kan redan förhandsbokas hos återförsäljare.


Relaterade artiklar

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Imlal
Imlal
9 Årtal sedan

900p och 30FPS? 😀