TEST  På marknaden för mediapelare är konkurrensen hård. En i Sverige relativt ny aktör är AC Ryan som har fler olika mediaspelare i sitt sortiment. Här ska vi titta närmare på Playon!HD – en mediaspelare i litet format med en inbyggd hårddisk på 1 TB och med ett på pappret ganska gediget utbud av funktionalitet. 

Playon!HD från AC Ryan har nämligen mer att erbjuda än bara en inbyggd hårddisk. Eller vad sägs om bitTorrent-funktion, Internetradio och inbyggda webbapplikationer med mera. Frågan är bara om mer är bättre och om det räcker för att bli en vinnare på marknaden.

Vi har tagit en närmare titt på AC Ryans mediaspelare och kommer i detta test att undersöka enheten både innan och utan. En mediaspelare ska i våra ögon inte bara komma med god funktionalitet, den ska även vara användarvänlig och erbjuda bred kompabilitet med olika format.

acryan

I detta test introducerar vi en ny testsvit av ett drygt 20-tal mediafiler som på ett verklighetstroget sätt sorterar agnarna från vetet när det gäller filkompabilitet, samtidigt som vi ser närmare på spelarens funktionalitet och hur lättillgängliga dessa är för vanliga användare.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments