ASUS ARES kommer nog att bli ett av de dyraste grafikkorten på marknaden i år. Men då får man också världens snabbaste kort om vi ska ta tillverkaren på orden. ARES var som vanligt en av höjdpunkterna i ASUS monter och nu fick vi även se dess produktkartong, en attachéväska.

ASUS ARES prislapp lär hamna på en nära nog femsiffrig nivå och att man som ägare till detta kort vill ha sin älskling ordentligt skyddad är inte så svårt att förstå. Medan konkurrenten XFX satsat på en mer brutal kartongdesign (ett maskingevär) har ASUS valt ett mer James Bond-inspirerat stuk.

På Computex visade man upp sitt kort, inte bara i rullande testsystem med CrossFireX, utan även i en monter med vad vi misstänker är konsumentförpackningen av kortet. En till synes ganska kraftig attachéväska med ordentlig stoppning borde upprätthålla den exklusiva känsla som ASUS vill förmedla.

ASUS ARES i sig är som bekant ett grafikkort med dubbla Cypress-grafikkretsar klockade till 850 MHz, 4GB GDDR5-minne klockat till 4 800 MHz samt en handtillverkad kylare som med en vikt på 3,5 kilo är något i hästväg. Vi har fortfarande inga klara uppgifter om priser och tillgänglighet, men kortet lär som sagt inte bli billigt så en handklov att komplettera väskan med hade kanske varit passande.

 

Subscribe
Notifiera vid
1 Comment
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
14 Årtal sedan

Sämre, lika bra eller bättre än denna? 🙂
http://www.youtube.com/user/robbyyung#p/u/3/2dWziA_u5OU