När Asus visade upp sitt nya flaggskepp bland Ultrabooks, Zenbook Infinity, på Computex i år så fick datorn gott om uppmärksamhet för sin Gorilla-glasskyddade skärm och lock och högupplösta skärm. Nu släpps en produktvideo tillsammans med byte till namnet UX301.

Datorn som under Computex gick under namnet Zenbook Inifinity är en Ultrabook i storleken 13,3 tum som bygger vidare på Asus klassiska design för sina tunna bärbara datorer. Den uppdaterade designen bibehåller ett skal i aluminium, som är svarteloxerat och på locket täckt med Gorilla Glass 3 från Corning. Man visar nu upp designen ytterligare tillsammans med en kort specifikationsgenomgång i en produktvideo där namnet ändrats från Zenbook Infinity till Zenbook UX301.

Specifikationerna är inte vidare detaljerade och Asus understryker att de kan komma att ändas innan lansering. Men det som framgår från tidigare uppgifter och videoklippet är att det rör sig om en 13,3 tums panel med 2 560 x 1 440 pixlar med multitouch som drivs av en Intel Core i7-processor ur Haswell-familjen. Datorn ska även utrustas med trådlöst 802.11ac-nätverk och Asus Sonicmaster-ljud utvecklat i samarbete med danska Bang & Olufsen. Man understryker även den tunna designen på 15,5 millimeter i profil.

Exakt när vi kan se Zenbook UX301 på marknaden är ännu oklart men modellen bör synas på Asus presskonferens på IFA-mässan i Berlin nu i veckan.


Relaterade artiklar

Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Minky
10 Årtal sedan

Ser trevligt ut. Nu vill jag ha den med Ubuntu förinstallerad från fabrik. Då blir jag lycklig! 🙂

Decryphe
10 Årtal sedan

Jag väntar fortfarande på något trevligt med Thunderbolt i som inte har ett avbitet äpple på locket.