Destiny 2 har inte varit ute på marknaden speciellt länge men nu har redan spelets första expansion fått ett lanseringsdatum som inte är långt bort.

Trots att det inte var speciellt länge sedan spelet lanserades så har utvecklarna Bungie redan satt ett lanseringsdatum för det första expansionspaketet för Destiny 2.

Expansionen går under namnet “Curse of Osiris” och fortsätter där huvudspelets handling avslutas. Curse of Osiris tar spelarna till Merkurius och lägger till både ett nytt kapitel till spelets handling och nya raid-upplevelser, uppdrag och platser att besöka.

Något exakt pris för expansionspaketet nämns inte i trailern. Dock finns det ett “expansion pass” att köpa för cirka 350 kronor och då ingår Curse of Osiris samt expansionspaket nummer två. Det rekommenderade priset för båda expansionspaketen köpta separat uppges vara 40 dollar, cirka 400 kronor.

Värt att notera är att Destiny 2 nu även släppts för PC och för dem som inte sitter på den senaste hårdvaran har Nvidia visat hur spelet kan se ut med 4K-upplösning och 60 bilder per sekund.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments