Som världens största tillverkare av datortillbehör är det inte så egendomligt att Schweiziska Logitech har en ganska formidabel skara produkter att visa upp på årets IFA-mässa. Med kameran i högsta hugg tar vi och kikar närmare på några av dessa nyheter.

Tillbehör till PC är bara en vinge av Logitechs stora produktsortiment, och den här gången var det framför allt nya datormöss och en rejäl armada med fodral till surfplattor som fångade vår uppmärksamhet.

Först lägger vi vantarna på spelmusen G602, något av en lillebror till den mer påkostade G700 respektive G700S. Designen och layouten är snarlik, men betydligt mer fokus har lagts på batteritiden som ska vara upp till 250 timmar i “gaming”-läge. I det läget går den optiska sensorn upp till 2 500 DPI.

G602

Slår man istället över till det mer vardagsanpassade läget med lägre upplösning ska den tiden sticka iväg till uppåt 1 400 timmar. Det finns totalt 11 programmeringsbara knappar på G602, varav majoriteten är belägna som tumknappar på musens vänstersida. Dessa kan sedan programmeras i Logitechs mjukvara.

Prislappen för G602 är omkring 700 kronor inklusive moms i Sverige.

T630

En annan mus som visas upp marknadsförs som Ultrathin Touch Mouse och som mer specifikt går under produktnamnet T630 eller T631 beroende på om man väljer versionen för Ultrabooks respektive Macbooks. Vi har skrivit även om dessa möss tidigare, och fortfarande gäller en tunn design med pekkänslig ovansida som kan användas för diverse gester i både Windows 8 och Mac OS X.

Folio folio2

Vi kikar också på en ordentlig drös fodral för flera av de mest populära surfplattorna på marknaden, däribland Ipad, Ipad Mini, Samsung Galaxy Note 10.1 med flera. De nya fodralen går under företagets Folio-varumärke och finns både med och utan Bluetooth-tangentbord för de som föredrar att ha tillgång till fysiska tangenter men ändå kunna hålla sig till att ha med bara en surfplatta på redande fot.


Relaterade nyheter

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments