Envelop VR är det senaste i ledet av virtuella skrivbord som börjar hitta sin väg ut på marknaden. VR verkar vara här för att stanna och fler och fler företag vill dra nytta av det. Och med ett virtuellt skrivbord kan du få mycket bättre översikt och arbetsflöde än med dom flesta traditionella skärmuppställningarna.

Hur skiljer sig Envelop VR från resten?

Den första skillnaden mellan Envelop VR och till exempel Virtual Desktop är att Envelop låter dig ha dina olika applikationer och webläsarfönster utspridda på sina egna virtuella skärmar. Medans andra virtuella skrivbord endast ger dig en enda virtuell skärm som du kan förstora och förminska beroende på hur mycket du måste få plats med.

Så i det stora hela så komma Envelop tillåta användaren att till exmpel ha en 360 graders vy över alla sina webläsarflikar eller applikationer och då skapar chansen för ett mycket mer strömlinjeformat arbetsflöde. Dock är det förmodligen inte bara i arbete som detta kan vara skönt att ha. Det finns utan tvekan användare som helt enkelt vill ha total översyn över sina program, videos och dylikt i vardagligt bruk också.

Envelop VR må ha en lång väg att gå och mycket finputsning behövs fortfarande. Men det kan utan tvekan bli ett väldigt bra alternativ för dom som är intresserade av virtuella skrivbord och dess fördelar över traditionella skärmar.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments