Rykten om on nyversion av det gamla Nintendo 64-spelet GoldenEye 007 har cirkulerat online i flera år. Nu hävdar det senaste ryktet att den kommer att lanseras alldeles strax.

GoldenEye 007 anses ofta vara ett av de bättre spelen som släpptes till spelkonsolen Nintendo 64. Enligt uppgifter ska spelutvecklaren Rare ha påbörjat utvecklingen av en nyversion av spelet de själva utvecklade i slutet av 90-talet år 2006. Sedan dess har denna nyversion hållit en minst sagt låg profil och vad som verkligen hände med projektet har varit oklart.

Nu sägs det att projektet har startats om på nytt. Detta ska ha skett för ett bra tag sedan då nyversionen sägs lanseras inom kort. Informationen kommer från Jeff Grubb som via en stream för Giant Bomb påstår sig ha ny information om spelet. Enligt Grubb ska titeln vara så gott som färdig och kommer att avtäckas av Microsoft inom de kommande veckorna.

I dagsläget är det ytterst lite officiell information som är känd om projektet. Nyversionen av GoldenEye 007 har som tidigare nämnt cirkulerat online vid flera tillfällen. Dock har det ännu inte resulterat i en konkret spellansering. Huruvida denna gång kommer att bryta den trenden återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments