GTA VI har fått sitt lanseringsfönster ändrat från “någon gång under 2025” till hösten 2025. Detta kommer direkt från Rockstar Games ägare Take-Two som bekräftar lanseringsfönstret i sin senaste kvartalsrapport.

Rockstar Games kommande speltitel GTA VI är ett av de mest hypade spelen på väldigt länge. Fullt förståeligt då det är elva år sedan GTA V lanserades. Ett spel som sålts i över 200 miljoner exemplar och är en av de mest framgångsrika underhållningsprodukter någonsin.

När den första trailern för GTA VI publicerades stod det inte helt klart när spelet faktiskt skulle lanseras. Trailern bekräftade endast att spelet ska lanseras någon gång under 2025. Nu har vi dock fått bekräftat att det kommer röra sig om hösten nästa år.

Informationen kommer från den senaste kvartalsrapporten från Rockstar Games ägare Take-Two. I rapporten nämns det hur spelet är planerat att landa på butikshyllorna någon gång under hösten 2025. Det vill säga någon gång mellan september och november månad. Lanseringen är ett och ett halvt år bort så det finns fortfarande möjligheten att förseningar inträffar. Däremot är Take-Two:s överhuvuden säkra på att Rockstar kommer möta deadline och att vi kan spendera nästa höst och vinter med att skapa kaos i Vice City.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments