In Win 301 på CES 2017 – ett plånboksvänligt men kompetent mATX-chassi

För kompakta entusiastdatorer med begränsad budget

0

In win utökar 300-serien med ett nytt stilrent och kompakt chassi, In Win 301. Vi tar en titt på den prisvärda mATX-lådan på CES 2017.

In Win är kända för sina påkostade och dyra chassin med exklusiv design men till CES visar upp man upp ett mer kompakt chassi i 300-serien som följer samma stilrena design som storebror In Win 303.

En skrivbordsmonolit för mATX-system

Det nya mindre chassit In Win 301 är tillverkad i plåt och är stilren i mattsvart färg med en sidopanel i glas. I fronten finns röda lysdioder, och dessa finns det tyvärr inget enkelt sätt att stänga av utan att koppla ur kabeln på insidan, vilket kan vara värt att tänka på de användare som inte uppskattar LED-belysning. Sidopanelen sitter fast med en ny patenterad mekanisk lösning och öppnas med hjälp av en knapp vid chassits överkant.

Utställningsexemplaret In Win visar upp är vattenkylt, men väljer man att kyla systemet med en luftkylare istället finns det plats för ett 330 millimeter långt grafikkort. I chassit får man även plats med en 240 millimeter radiator i toppen, samt två stycken 2,5-tums lagringsenheter.

Det mest intressanta med In Win 301 är riktpriset som enligt tillverkaren ska ligga på ungefär 700 kronor när det lanseras i mars månad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Andra nyheter från CES 2017

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments