Logitech satsar vidare på ljud och mobila produkter där man med nya Bluetooth Z600 levererar ett par trådlösa stereohögtalare i udda design med integrerad touchpanel för volymkontroll. Logitech ser deras nya högtalare som ett komplement inte bara till din dator utan även smartphone och surfplatta.

Logitech Bluetooth Z600 har en tornliknande design och lägger stort fokus på just den visuella upplevelsen. Förutom en udda och iögonfallande högtalardesign väljer Logitech att använda platta kablar för att koppla samman de två högtalarna. Samtidigt som en touchpanel på toppen av höger högtalare används för att höja och sänka volymen med några lätta fingerrörelser. Touchpanelen kompletteras av ett par fysiska knappar baktill på högtalaren.

logitechz600

Högtalaren kan anslutas med en traditionella 3,5 millimeters kabel eller trådlöst med hjälp av bluetoothteknik. Z600 stödjer växling mellan tre olika bluetooth-enheter och skeppas med en USB-mottagare för inkoppling trådlöst till en dator. Med Bluetooth 2.0 och stöd för A2DP ska högtalarnas räckvidd ligga på upp till 10 meter.

Varje högtalare kommer med tre separata högtalarelement och ska med sin cylinderformade design ge bra ljud oavsett placering och rumsmiljö.

Logitech Bluetooth Z600 kommer att finnas i butik under augusti månad och det rekommenderade butikspriset ligger på 1 499 kronor inklusive moms.


Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
MASSSWEDE
10 Årtal sedan

Dessa vill jag ha i badrummet.