Logitech fortsätter sin satsning på spelutrustning för datorer och rullar nu ut en större uppdatering med sin nya gamingserie Logitech G. Med nya uppdaterade produkter i företagets utbud av möss, tangentbord och headsets bjuds vi bland annat på fuktavvvisande material och nya sensorer.

Logitechs nya G-serie består av totalt fyra nya möss där namnen avslöjar deras ursprung. Logitech har bland annat uppdaterat sina tidigare G-serie av möss med ny fuktavvisande beläggning och fötter med låg friktion. De nya mössen följer samma namnschema och kommer med ett ‘s’ som suffix, Logitech G700s, Logitech G500s, Logitech G400s och Logitech G100s. Vi hittar även nya tangentbord och headsets i utbudet.

Logitech G700s är en trådlös gamingmus med inkopplingsbar laddkabel och mjukvara för att ställa in 13 programmeringsbara knappar. Logitech G700s har även en vattenavvisande ytskiktsbeläggning som hindrar handen från att klibba fast vid musen. Det rekommenderadet försäljningspriset ligger på 995 kronor inklusive moms.

Logitech G500s är utrustad med USB-kabel och skeppas med extravikter på totalt 27 gram. Även här har man en fuktavvisande beläggning på musen samt en lasersensor på maximalt 8 200 dpi, som kan ställas ned till 200 dpi med knappar direkt på musen. Musen har totalt 10 programmeringsbara knappar och ett riktpris på 695 kronor inklusive moms.

Logitech G400s är optimerad för FPS-spel och kommer med ny sensorteknik – Delta Zero – för att optimera markörstyrningen. Musen har 8 programmeringsbara knappar, en upplösning på mellan 400 till 4 000 dpi samt resistent beläggning för fukt och fingeravtryck. Prislappen ligger på 595 kronor inklusive moms.

Logitech G100s är en mus för RTS- och MOBA-spel som även har nya sensortekniken Delta Zero, en optisk sensor samt resistent beläggning för fukt och fingeravtryck. Prislappen ligger på 399 kronor inklusive moms.

Logitech G19s är ett nytt gamingtangentbord med integrerad LCD-panel och anpassningsbar bakgrundsbelysning. Tangentbordet använder sig av membranbrytare och kommer med 12 programmeringsbara G-tangenter med upp till 36 olika funktioner i tre olika lägen. Tangentbordet har även 2 USB-portar och anti-ghosting på 26 tangenter. Prislappen landar på 1 999 kronor inklusive moms.

Logitech G510s är också det ett membrantangentbord med 18 programmeringsbara G-tangenter och en integrerad LCD-skärm för spelinformation och dylikt. Tangentbordet har även en vattenavvisande beläggning på armstöden samt UV-beläggning på tangenterna för att minimera slitage. Prislappen ligger på 1 199 kronor inklusive moms.

Logitech G430 är ett gamingheadset med med Dolby Headphone-teknik för simulering av 7.1-ljud samt tvättbara kåpor och integrerad bullerdämpande mikrofon. Priset ligger på 799 kronor inklusive moms.

Logitech G230 är ett stereoheadset med tvättbara kåpor samt en bullerdämpande mikrofon. Det finns även integrerad ljudkontroller på anslutningskabeln och priset landar på 599 kronor inklusive moms.

Logitech meddelar att man kommer göra sin nya G-serie av gamingmöss tillgänglig i Sverige från och med april månad, tangentbord och headset kommer att följa i maj.


Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
flopper
11 Årtal sedan

2k utan mekaniska brytare?
tror inte det.

Carl Holmberg
Carl Holmberg
11 Årtal sedan

G700S har fångat mitt intresse i och med att jag idag äger G700 som jag är väldigt nöjd med, men vars scrollhjul har hälsat hem efter att katten dragit den i backen en gång för mycket…

MASSSWEDE
11 Årtal sedan

Oj oj oj, vad snuskigt värre det dära blåa tyget kommer bli efter ett tag.