Sensommar och tidig höst är en blomstrande period för tillbehörsmarknaden, inte minst i och med de omfattande back-to-school-kampanjer som pågår, och Logitech passar på att bredda sitt portabla tillbehörssortiment med en tunn mus med pekkänslig ovansida.

Med dagens tunna bärbara datorer kan det ibland vara en otymplig historia att ta med sig en datormus, som trots allt fortfarande är det föredragna pekdonet i många situationer. Logitech släpper nu en mus med tunn profil, designad för Ultrabooks och Macbook Air och med stöd för multitouch-gester.

Musen heter Ultrathin Touch Mouse T630 och T631, uppföljare till den tidigare touchmusen T620, och ansluts via Bluetooth. Likt utvalda Bluetooth-tangentbord ur Logitechs sortiment kan musen parkopplas med upp till två datorer eller surfplattor som sedan kan väljas med en knapp på musens undersida.

Skalet är i aluminium och musen kommer finnas i två versioner, en svart (T630) för Ultrabooks med Windows 8  och en vit (T631) för Macbooks med Mac OS X. Ultrathin Touch Mouse ska ha fullt stöd för pekgester i båda operativsystemen.

t630

T630 för Ultrabook börjar säljas i Europa under september månad och T631 för Mac följer i november, båda med en rekommenderad prilapp på 69,99 dollar vilket kan komma att motsvara mellan 600 och 700 kronor inklusive moms på den svenska marknaden.


Relaterade nyheter

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments