Moto M kan bli något i hästväg när det kommer till batteritid. Den kommande Android-luren sägs få ett batteri på hela 5100 mAh.

Moto Z Play fick riktigt goda vitsord hos Surfa.se med sin imponerande batteritid och det verkar inte vara en tillfällighet. Nu säger nya rykten att Lenovos kommande modell Moto M kan få ett batteri på hela 5100 milliamperetimmar. Vilket enligt läckta specifikationer ska ge en standbytid på en dryg månad och hela 78 timmars taltid.

Moto M ser i övrigt ut att bli något av en mellanklassmodell med 5,5-tums skärm. En åttakärnig Qualcomm snapdragon 625 processor på 2,0 gigahertz med 4 gigabyte DDR4-minne matchas av 64 gigabyte lagringsutrymme. Det finns även stöd för microsd-kort på upp till minst 128 gigabyte.

Snabbladdare på 24 watt

Det som trots allt drar störst intresse är just det massiva batteriet på över 5 000 milliamperetimmar. Det är ett av de största standardbatteri någon lyckats klämma in i en smartphone i storleksklassen. Något som även bekräftas av de uppskattade batteritiderna. För att fylla det rekordstora batteriet i någorlunda takt har telefonen stöd för snabbladdning med 4,5 ampere och totalt 24 watt.

Moto M sägs lanseras någon gång i december månad men det är fortfarande oklart till vilken prislapp.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments