Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
Med mobila upplagor av Nvidias senaste grafikkort ute på marknaden avtäcker MSI de slimmade gamingdatorerna GS75 Stealth och GS65 Stealth.

MSI ställer ut en skara nya bärbara speldatorer under CES 2019. Den kanske största nyheten sedan förra årets mässa är Nvidias senaste generation grafikkort i RTX-serien, som nu även finns i mobilt format.

Slimmade för sin prestandaklass

GS75 Stealth är en ny 17-tumsmodell med ett tunt och portabelt format i förhållande till hårdvaran under huven. Datorn är 18,95 millimeter tjock och väger 2,25 kilo, och använder ett svart ytterskal med metallkontraster vid skärmens gångjärn.

MSI har slimmat skärmramarna kring den 17,3 tum stora panelen för att kunna krympa datorns fotavtryck ytterligare. GS75 Stealth har ett skärmförhållande på 80 procent.

Lillebror GS65 Stealth bygger vidare på förra årets modell med samma namn. Precis som tidigare används en 15,6-tumsskärm och samma tjocklek på 17,9 millimeter. Insidan har dock uppdaterats med ny grafik.

Geforce RTX-grafik

Trots det tunna formatet innehåller båda de två GS-modellerna påkostad hårdvara. Grafiken drivs av ett Geforce RTX-grafikkort (RTX 2060, RTX 2070 eller RTX 2080 beroende på konfiguration) med Max-Q-design. De använder även åttonde generationens Core i7-processor tillsammans med upp till 32 GB DDR4-minne som körs i 2 666 MHz.

Snabba skärmar i IPS-klass

Skärmarna har full HD-upplösning och kan köras i upp till 144 Hz, med stöd för Nvidia G-Sync. Tangentbordet är framtaget tillsammans med Steelseries, och varje tangent har individuell RGB-belysning.

Varken prissättning eller lanseringstid har offentliggjorts under mässan, men mer information bör dyka upp under de närmaste veckorna.

Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments