Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
MSI:s skärmsatsning på CES 2019 kommer i form av en ny ultrabred gamingmodell med flera intressanta funktioner, såsom kamerafäste och röststyrning.

MSI:s skärmutbud utökas under CES med en ny ultrabred gamingmodell, MPG341CQR. Den påkostade spelskärmen använder det ultrabreda 21:9-formatet med upplösningen 3 440 x 1 440 pixlar, och kan drivas i upp till 144 hertz om du har tillräckligt med grafikprestanda.

Kamerafäste för streamers

I och med den redan tunga konkurrensen på skärmmarknaden vill MSI knipa kunder genom unika funktioner utöver ren panelprestanda. Ett sådant exempel är fokus på streaming, genom att dels ha en inbyggd webbkamera med stöd för Windows Hello, och dels ett medföljande stöd som låter dig montera en egen kamera (såsom en Go Pro) på skärmramen.

I skärmens nederkant finns även en hållare för din muskabel. Hållaren kan placeras på höger eller vänster sida, eller monteras bort helt och hållet om du inte använder den.

Styr skärmen med rösten

En liten joystick finns tillgänglig på baksidan för att justera skärmens inställningar. En lite mer ovanlig finess är att MSI har byggt in röststyrning i MPG341CQR för samma ändamål. Det rör sig inte om en röstassistent som Google Home eller Amazon Alexa, utan MSI:s egen implementation. Röststyrningen aktiveras med en dedikerad knapp snarare än en aktiveringsfras.

Lansering i sommar

Den nya skärmen lanseras i juni eller juli med ett amerikanskt riktpris på 899 dollar. Inga europeiska priser finns tillgängliga ännu.

Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments