MSI utökar Mystic Light med stöd för Philips Hue och Nanoleaf

0

MSI visar under CES upp en kommande version av tillverkarens mjukvara som utökas med stöd för belysningsprodukter i form av Philips Hue och Nanoleaf.

RGB-belysning i datorer och kringutrustning är en trend som hållit sig stark under flera år. Även smart hembelysning som kan ändra färger hos glödlampor och dylikt är en trend som växer sig allt starkare. Nu har MSI visat upp att företaget kommer att utöka sin mjukvara Mystic Light för att slå ihop båda trenderna i ett och samma program.

Den kommande versionen av Mystic Light som ska implementera stödet för Hue och Nanoleaf visas upp med hjälp av den nya bärbara datorn GS75 Stealth. Detta är en modell som kommer utrustad med ett grafikkort i form av Geforce RTX 2080 processorer ur Intels Core i7-familj.

När funktionen visades upp under CES rörde det sig om en tidig version och således. Trots detta kunde vi märka av hur ljuset anpassade sig efter vad som hände i Assassin’s Creed Odyssey när vi testade spelet på den bärbara datorn. Odyssey blir det första spelet som implementerar MSI:s nya funktion, men MSI menar att fler speltitlar kommer att få stöd för funktionen så småningom.

Exakt när denna funktion som ska knyta ihop datorers interna RGB-belysning med externa belysningsprodukter kommer att lanseras är i dagsläget oklart. MSI nämner att det kommer att ske någon gång under årets andra kvartal, men för tillfället står Mystic Light utan stöd för Hue och Nanoleaf.Presenteras i samarbete med:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments