En stor uppdatering kallad “Next” är på väg till spelet No Man’s Sky som nu ska få ett ordentligt flerspelarläge, förbättrad grafik samt ett uppdaterat system för att bygga utposter och kolonier.

Många hade skyhöga förväntningar inför lanseringen av No Man’s Sky. Spelet fick dock motta en hel del kritik då det helt enkelt inte levde upp till vad många trodde att spelet skulle vara.

Spelet lanserades för snart två år sedan. Sedan lanseringen har studion bakom spelet, Hello Games, jobbat febrilt på att få spelet att matcha den vision studion hade från början.

Nästa vecka är det dags för den stora uppdateringen som kallas “Next” att släppas till spelet på samtliga plattformar. I ett mejl till Polygon nämner Sean Murray från Hello Games vad för förbättringar och nytt innehåll spelare kan förvänta sig från uppdateringen.

Murray nämner hur spelare nu kommer att spela tillsammans med en grupp vänner eller helt okända spelare och slippa utforska den gigantiska spelvärlden ensam. Uppdateringar har gjorts till texturerna för vatten, mark och även moln. Spelare kommer även få möjligheten av spela ur ett tredjepersonsperspektiv.

Next kommer även att lägga till hundratals nya objekt som spelare kan använda för att bygga skydd, en bas, och även stora kolonier. Det kommer även vara möjligt att bygga sin bas vart som helst på en planet.

Spelare kommer även att kunna ansamla sin egen flotta av fregattskepp, anpassa och styra dessa från bryggan på sitt spelarstyrda fraktskepp.

Uppdateringen till No Man’s Sky kommer att lanseras helt gratis till ägare av grundspelet den 24 juli till Playstation 4, Xbox One samt Windows.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments